Ostale novosti

U 23

Završne pripreme

8. srpnja 2012.

Na Peruči su olimpijci, a u Zagrebu lakići za U 23. S Peruče od Nikole dolaze dobre vijesti i izvrsne fotografije Denisa Bobana (morate se prijaviti na Facebook) ili jednostavije u galeriji u sklopu članka.

I u Zagrebu sve teče prema planu Marko i petero lakića redovito trenira i na sreću svi su zdravi.

Naši B reprezentativci u utorak kreću u Litvu na Svjetsko prvenstvo do 23 godine koje će trajati od 11. do 15. srpnja. Tamo će nas predstavljati ukupno pet posada, dvije ženske i tri muške. Zanimljivo kako od tih pet posada imamo čak dvije obiteljske posade: braću Radonić i sestre Milošević u dublovima. Osim njih, predstavljat će nas naš laki dvojac Kavčić/Filipović, četverac bez u kombinaciji Jadran Zadra i Istre te Helena u skifu za lake seniorke. Također je neobično da naš klub ovoga puta predstavljaju sve tri  lake posade, koji su prethodnih godina bili većinom u manjini. Naše su posade lakića zadovoljne dobro odrađenim pripremama te očekuju odlične utrke. Utrke počinju u srijedu kada će na stazu izaći naš laki dvojac te četverac bez, dok će Helena, sestre Milošević i braća Radonić svoje prve trke veslati u četvrtak.

Rezultate možete pratiti na stranicama Worldrowinga: http://www.sportresult.com/federations/FISA/results/?realm=reports&event_id=10411100000005 .

HP

 

Vezana galerija