Ostale novosti

Natjecanja 2016.

VKMF i Inter City regata

22. travnja 2016.

24. 4. 2016.

U nedjelju nije bilo prednatjecanja te je sve završilo malo iza podne.  Većina je veslala utrke u kombinacijama ili većim posadama, a bilo je više utrka s miješanim disciplinama. Nažalost na obje regate nedostajali su neslužbeni fotografi Rade i Darko tako da je izbor ofotogafija sužen. 

Oba dana su se natjecali i veterani, uglavnom dobor raspoloženi Mladostašivce i Mladostaši uz nekoliko pojedinaca iz drugih klubova. Nadamo se većem odzivu ostalih veterana na Jumbeku u lipnju. 

Rezultati - nedjelja

 

23. 4. 2016.

U subotu su pobjede ostvarili Valentina Plejić, Zvonimir Soldo u kombinaciji s Borisom Cesarcem iz Trešnjevke, Dora Grnčerovski i Ema Grgić, Ivo Rebić i Hrvoje Vrdoljak, Iva Polonji te Tomislav Šain s Lukoma Baričevićem iz VK Zadara. Osvojeno je još dosta medalja. 

Rezultati - subota.

 

22. 4. 2016.

Tri regate prije kraja kupa smo možda u vodstvu (nigdje nema bodovanja Kupa). Bez trojice najboljih pokušat ćemo ostvariti veću prednost prije posljednje dvije regate na kojima neće biti i nekoliko najboljih juniora zbog mogućih obaveza u izbornoj vrsti.

Zanimljivo će biti u svim seniorskim i juniorskim utrkama, a prvi put ove godine susrest će se Valentina i Teuta u istoj utrci.

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.