Članstvo

Počasni članovi

Emanuela D'Alessandro

8. travnja 2016.

Emanuela D’Alessandro rođena je u Rimu, 9. studenoga 1960., a na sveučilištu Luiss” u Rimu 1984. godine je završila je studij političkih znanosti. Bila je u talijanskom diplomatskom predstavništvu u Budimpešti,  u Beču pri OECD-u i sudjelovala je u organizaciji sastanka čelnika sedam najrazvijenijih zemalja svijeta 2001. godine u Genovi. U talijanskom ministarstvu vanjskih poslova bila je šefica osoblja, a od 2008. do 2011. godine prva i jedina žena predsjednica diplomatskog instituta “Mario Toscano”. U Hrvatsku je došla u jesen 2011. godine kao veleposlanice Republike Italije. Nakon tri godine i osam mjeseci rada u Hrvatskoj postaje prva žena savjetnica za diplomatske poslove predsjednika Republike Italije Sergia Mattarella. 

Emanuela se učlanila se u naš klub prije nego je riješila smještaj u Zagrebu te postala jedna od najaktivnijih članica naše veteranske grupe. Nastupala je na brojnim veteranskim regatama. Sudjelovala u pripremi prve regate Osmerci na Savi i uz njezinu pomoć regata je uvrštena u posebne sportske priredbe grada Zagreba. Očekujemo da će unatoč zauzetosti na novom poslu povremeno naći vremena za druženje s nama. 

 

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.