Ostale novosti

Natjecanja 2015.

III Svjetski kup u Luzernu

10. srpnja 2015.

13. 7. 2015.

Braća opet prvi!

Njihova ukupno 14. pobjeda u Svjetskom kupu, a Braletu 18. Ovom pobjedom osvojili su ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu ove godine. Čestitamo!

Jutros su sestre Milošević u B finalu bile šeste, a nakon njih Damir Martin je odlično odveslao i došao prvi u B finalu ispred Shcharbachenie, trećeg na drugom Svjetskom kupu u Vareseu.

Rezultati 


12. 7. 2015.

Dvojci su završili nastup u Luzernu na 4. i 5. mjestu u C finalu. Snažniji David i Mario bili su brži. Rebeka i Helena  su također 4. u C finalu. Sestre Milošević su posljednje u svojoj polufinalnoj skupini i sutra će veslati u B finalu. 

Martin i Valent su pobijedili u polufinalu i sutra nastupaju u utrci za svoju 13. pobjedu u Svjteskom kupu!  Valent je i veslač mjeseca na worldrowing.com. Pročitajte zanimljiv razgovor Valenta s novinarom World Rowinga.

Damir Martin je bio četrvti u polufinalu i sutra vesla B finale. 

 

11. 7. 2015.

Dvojci su završili nastup u Luzernu na 4. i 5. mjestu u C finalu. Snažniji David i Mario bili su brži.

Rebeka i Helena  su također 4. u C finalu. 

Sestre Milošević su posljednje u svojoj polufinalnoj skupini i sutra će veslati u B finalu.

Martin i Valent su pobijedili u polufinalu i sutra nastupaju u utrci za svoju 13. pobjedu u Svjetskom kupu!  Prvi susret sa snažnom posadom Novog Zelanda prošao je odlično. Usporedbom prolaza vidi se da su braća u početku bila brža od Njemačke, ali kako se u nihovoj grupi nije vodila velika bitka za ulazak do kraja su mogli ići s rezervom. Sutra u finalu slijedi prva utrka s Njemačkom posadom. Valent je i veslač mjeseca na worldrowing.com. Pročitajte zanimljiv razgovor Valenta s novinarom World Rowinga.

Damir Martin je bio četrvti u polufinalu i sutra vesla B finale. Očito su zdravstveni problemi na pripremama na Rami ostavili traga. 

 

10. 7. 2015.

Nakon prvog dana utrka u Luzernu polovičan uspjeh naših posada. Prema očekivanju braća Sinković su sigurno prošli izravno u polufinale s najbržim prolazima do 1000 m.

Ostale posade morale su poslijepodne veslati u repesažu. Sestre Milošević su ušle među 12, oba dvojca bez kormilara veslat će u C finalu kao i Rebeka i Helena. Damir Martin pobjedom u repesažu glatko je ušao u polufinale.

 

 

Vezana galerija