Ostale novosti

Natjecanja 2015.

Jumbo 2015.

6. lipnja 2015.

7. 6. 2015.

I drugi dan dobri rezultati. Četverac bez juniora u sastavu Ivo Rebić, Filip Jurina, Tomislav Kurtonić i Lovro Banović glatko su pobijedili, zatim je to uspjelo Ivani i Loreni u samcima ja lake i B juniorke. Seniori Tomislav Šain i Ante Ančić iz Mornara izveslali su dobar rezultat u dvojcu na pariće, a u istoj utrci drugi su bili Marijan Filipović i Dino Rupčić. Drugi su bili juniori B u dvojcu bez, osmerac juniora i kadetkinje u gigu, a treće kadetkinje u dvojcu na pariće, gig kadeta, Ivana s Dorom iz Trešnjevke u 2xJŽ i Ana Marija Omrčen u 1xKŽA.

Veterani su se naveslali i pokupili skoro sve medalje. Uzimajući u obzir rezultate s hendikepom najbolji rezultat imaju Vlado i Darko u 2-V i Riki u 1x.

 

6. 6. 2015.

Prvi dan Jumbove regate prošao je odlično. Najbolje rezultate ostvarili su naš Luka Radonić i Teuta Lea Stojaković iz Iktusa. Odlične su bile Valentina, Ivana, djevojke u 4xKŽ, dvojci na pariće juniora...

Veterani su imali puno utrka, a nakon regate uslijedilo je druženje uz pečenje i roštilj. 

Fotografija nemamo.

 

5. 6. 2015.

U očekivanju Jumbove regate ekipa Mladostaša pripremila je stazu za koliko-toliko normalno veslanje. Akciju izvlačenja lokvanja su prevodiili treneri Bralići Mikšić, a priključili su se i ostali od seniora do Škole veslanja. Hvala i mladim Trešnjevčanima na pomoći. 

Danas i sutra juniori i seniori B pokušat će izveslati norme, a ova regata je i filter za nastup na Bledskoj međunarodnoj regati. 

 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.