Ostale novosti

Natjecanja 2015.

Veteranske utrke i druženje

18. svibnja 2015.
Kao što je bilo najavljeno u nedjelju poslijepodne susreli su se veterani u raznim kombinacijama. Vrijeme je bilo toplo, vjetar u krmu, idealno da se veterani previše ne muče. Dražen nije stigao organizirati ženske posade jer je bio zauzet izletom u Beč. U drugom dijelu utrka imali smo i fotografa.
Komentar Gorana Polonjia.
Drago mi je što mogu reći da je Veteranska regata u Zagrebu uspješno održana.
Imali smo dobru trku 2- i 1x. Super smo se potrkali i u 4- i 2x. Žensko veteransko veslanje je predstavljala Natalija u dublu sa Vračem u trci sa  Lukom koji je nastupio u 1x.
Prije svega zahvalio bi se našim kolegama sucima Denisu i  Matiji koji su pomogli da se natjecanje održi u regularnim uvjetima i pravilima. Igor je organizaciju sudačke službe proveo na vrlo visokom nivou. Svima u organizaciji još jednom veliko hvala. Pomogao je i Kerim u prvom dijelu natjecanja, kao pomoćni sudac, na startnoj poziciji.
Darko nam se pridružio u drugom dijelu natjecanja i sve ovjekovječio sa vrhunskim fotkama. Bez njega događaji ne idu u vječnost :-)
I najvažnije da se nismo nakon trka razbježali već podružili na klupicama. Nadam se da cemo se kod slijedećih regata u još većem broju i uz još bolju gurmansku ponudu družiti uz priče o veslanju i veslačkim trkama.
 
GP
 
 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.