Ostale novosti

Natjecanja 2015.

Otvoreno prvenstvo Zagreba

25. travnja 2015.

26. 4. 2015.

I danas nastavak regate po lijepom vremenu i s kontra vjetrom. Uvjeti su bili  približno isti za sve staze. Rezultati Mladosti u domaćoj konkurenciji bolji su od očekivanih. Posebno ističemo četverac bez i osmerac juniora koji su veslali protiv kombinacija te Lorenu u samcu za JŽB. Tomislav je solidno zamijenio Valenta u dvojcu na pariće seniora. Očekujemo da će izbornik poslati neke naše veslačice i veslače na međunarodne regate. Rezultati 2. dana i fotografije sa stranica VSZ-a.  Nakon što se objave rezultati i treneri pošalju svoje izvještaje objavit ćemo sažetak događaja na regati. Očekuju se i fotografije. Pošaljite ih na havk-mladost@zg.htnet.hr.

 

25. 4. 2015.

Održan je prvi dan Otvorenog prvenstva Zagreba s dobrim rezultatima Mladostašica i Mladostaša. U utrci samaca seniora nakon 1700 metara neizvjesne utrke Luka Radonić je slomio otpor Tomislava Šaina. Pobijedili su i Tomislav Kurtoić i Filip Jurina u dvojcu bez za juniore, Marko Ukropina i Matej Čubek u dvojcu bez za mlađe juniore. Čestitamo djevojkama u dvojcima na pariće, Gigu Škole veslanja i kadetima koji su sve brojniji. Uspješno je nastupilo i puno veteranki i veterana. Sutra je nastavak, nadamo se po jednako lijepom vremenu.

Zbirni rezultati prvog dana - stranica VSZ-a.

Darko je poslao prve, uglavnom veteranske fotogafije, a Rade dopunio galeriju. Više fotografija na Facebook-u HVS-a.

 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.