Ostale novosti

Proljetni kros i daljinska regata

Proljetni kros i daljinska regata

15. ožujka 2015.

U subotu ujutro na Savskom nasipu održan je veslački proljetni kros za kadete. Naši kadeti su se iskazali: u kategoriji 2001. godišta pobijedio je Brun Zulfikarpašić, u kategoriji djevojčica 2001. godište Ana Prosenečki i Mia Muratović bile su druga i treća, a Dominik Mulana je pobijedio u 2003. godištu. 

Vidi rezultate!


Istovremeno je na Jarunskom jezeru održana daljinska regata. Martin Sinković je pobijedio u utrci seniora ispred Ostalih članova četverca na pariće, Damira Martina, Valenta Sinkovića i Davida Šaina. Odlični laki mlađi senior Luka Radonić, pobjednik u svojoj kategoriji, postigao je bolje vrijeme od svih ostalih hrvatskih reprezentativaca, lakih i teških, koji su nastupili u skifu.

Pobjede Mladosti u dvojcima na pariće (Tin Hegenauer, Matija Makoter) i bez kormilara (Matej Čubek, Marko Ukropina) za mlađe juniore, Lorene Vukić za mlađe juniorke te dvojca na priće (Dino Rupčić i Marijan Filipović) u dublu za mlađe seniore naznačile su uspješnu početak novu veslačku sezonu!

Vidi rezultate i više slika (naročito veteranskih) u albumu Darka Zibara!

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.