Ostale novosti

Natjecanja 2013

Turnir u stolnom tenisu 2013.

18. prosinca 2013.

PRVENSTVO KLUBA U STOLNOM TENISU 2013. GODINE

19. prosinca 2013.

Preostalo je još 10 susreta, neki će biti odigrani već danas, a većina u subotu i nedjelju. Tada ćemo se ujedno dogovoriti za završne susrete turnira.  Pogledaj rezultate!

8. prosinac 2013.

Samo dvojica sudionika ostali su do sada neporaženi, Dino Rupčić i Marijan Slepčević. Preostao je još 21 susret; zanimljivo je da je već odigrano treće, šesto i deveto kolo, a da nije dovršeno drugo (to je moguće zbog sustava na dva poraza). Pogledaj rezultate!

28. studeni 2013.

Odigrano je prvo kolo. Pogledaj rezultate u excel formatu ili u pdf formatu! Drugo kolo treba odigrati do 3. prosinca!

18. studeni 2013.

Izvučeni su "startni brojevi" i natjecatelji su upisani u grafički prikaz natjecanja. Potražite se u priloženoj datoteci u PDF formatu ili u Excel formatu dogovorite susret s protivnikom. Prvo kolo se treba odigrati do 26. studenog. Rezultat upišite na tablicu uz ping-pong stol. Ako nemate rekvizite (reket i lopticu), možete posuditi klupske koji su kod dežurnog u teretani. Pojašnjenja, upiti, sugestije, kritike 091 36 00 617, ili na klupski e-mail.

Sretno!

U prvom kolu je vjerojatno najzanimljiviji susret prvaka kluba, Marijana Slepčevića s prvakom svijeta, Valentom Sinkovićem.

 

12. studeni 2013.

Prvenstvo kluba u stolnom tenisu održat će se u zimskim mjesecima.

Natjecatelj sudjeluje u prvenstvu dok ne bude dva puta poražen - sustav na dva poraza. S obzirom da dugo vremena nije bilo prvenstva kluba u stolnom tenisu, neće biti nosiltelja skupina.

Grafički prikaz sustava natjecanja.

U prvim kolima susreti se igraju na 3 dobivena seta do 11, a u zadnja pet kola na 4 dobivena seta do 11; ako se suparnici dogovore, može se igrati na 2 seta do 21, odnosno 3 dobivena seta do 21 u zadnjih pet kola. Natjecatelji sude sami ili sudi prisutni član kluba. Organizator određuje rok odigravanja pojedinog kola i okvirno vrijeme susreta, a protivnici sami određuju vrijeme susreta unutar danog roka. U slučaju neodigravanja susreta u predviđenom roku, organizator će isključiti jednog ili oba protivnika koji nisu na vrijeme odigrali meč.

Zainteresirani neka se prijave u tajništvu ili trenerima. Izvlačenje startnih mjesta bit će u utorak, 19. studenog 2013. u 20  19 sati u prostoriji za stolni tenis. Do tada su moguće prijave. Tada će se odabrati tri člana za sprovođenje natjecanja.

NAPOMENA: organizator je previdio da se upravo u vrijeme predviđeno za izvlačenja, igra nogometna utakmica Hrvatska - Island. Na molbu NSH, kako ne bismo previše smanjili broj gledalaca dotične utakmice, izvlačenje ćemo obaviti sat ranije, ne u 20h kako je prvotno predviđeno već u 19h ! Isprika organizatora!

JJ

 

Vezana galerija