Ostale novosti

Regate 2013

BaselHead 2013

13. studenog 2013.

Rezultati su solidni za prvi nastup te se nadamo ponovnom odlasku u Basel sljedeće godine. Više detalja i rezultate pogledajte na stranici BaselHead. Pristigle su i prve fotografije, a puno više moći ćete vidjeti sljedećih dana.

Počela su proučavanja podataka s GPS -a i analiza izgubljenih sekundi na startu, obilaženju, okretanju ... Za stvarni pomak treba se i dobro spremiti veslajući u osmercu i to na Savi. 

Seniori

Krešimir Kavčić, Stjepan Matić, Ivan Rebić, Ivica Ban, Martin Sinković, Luka Radonić, Karlo Udovičić, Marijan Filipović i kormilar Matej Čeh osvojili su šesto mjesto s rezultatom 21:03.33.

Seniorke/veteranke

Kristina Latković, Margareta Zidar, Silva Kramer, Božana Primorac Jagušt, Lovorka Grgec Bermanec, Marina Raguž, Ivana Sesar, Maja Radočaj nastupile su s kormilarom Filipom Čehom u konkurenciji seniorki i bile su desete u vremenu 33:09.99.

Veterani:

Kerim Mujkić, Boris Cetinić, Igor Pavlinić, Mario Vukić, Marko Banović, Goran Polonji, Goran Nuskern, Davorin Šindler i kormilarka Dijana Brkljačić su svojili četvrto mjesto s vremenom 24:13.16.

GN

 

 

Vezana galerija