Ostale novosti

Regate 2013

Svjetsko prvenstvo za seniore 2013.

18. kolovoza 2013.

3. 9. 2013.

Zlatni četverac na pariće, četverac bez, trenere i fizioterapeuta dočekali su rodbina, prijatelji te predstavnici Grada, HOO-a i predsejdnik HVS-a. Martin je stigao jučer i odjurio u Sinj.

Pred razlaz, Valent: "Brale kad je trening?". Nikola: "Sutra u 8 na Jarunu".

Stiže još fotografija.

 

2. 9. 2013.

Dođite sutra u klub, autobu za Pleso kreće u 13.30 ispred Mladosti u Veslačkoj. Tko ne stane u bus može autima.

 

31 . 8. 2013.

Ponovo svjetski prvaci!

Četverac bez kormilara je u B finalu izveslao je odlično, borbeno i osvajanjem 9. mjesta potpuno opravdao odlazak na SP. Rezultati i video utrke.

Navijači video.


Pozivamo sve članove i prijatelje kluba u subotu ujutro u Veslačku 26 na zajedničko praćenje finalne utrke četverca na pariće koja starta u 9:33! TV prijenos je na Eurosportu od 8.00 a na HTV-u (ipak) od 9 sati. Na worldrowing.com možete pratiti i B finala.

Četverac bez kormilara je u B finalu izveslao je odlično, borbeno i osvajanjem 9. mjesta potpuno opravdao odlazak na SP.

 

29. 8. 2013.

Četverac na pariće je odlično odveslao polufinalnu utrku i pobijedio u svojoj skupini.

Četverca bez nije uspio proći u finale.

 

28. 8. 2013.

Četverac bez je jutros pobjedom u repesažu (6:00,44) ostvario prolazak u polufinale. Čestitamo!

U drugoj grupi je bila velika gužva. Pobjednici Česi bili su samo 1,29 s brži od četvrtoplasire Kanade koja ostaje u C finalu.

 

27. 8. 2013.

Četverac bez je jutros pobjedom u repesažu (6:00,4n) ostvario prolazak u polufinale. Čestitamo! U drugoj grupi je bila velika gužva. Pobjednici  Česi bili su samo 1,29 s brži od četvrtoplasire Kanade koja ostaje u C finalu. 

26 . 8. 2013.

Veslanje četverca na pariće u prvoj utrci treba biti pouka svim ostalim, pogotovo mladim veslačima. Iako za plasman u polufinale nije bilo potrebno trku su odveslali maksimalmno te postigli tri cilja; podigli su formu, stekli dodatno samopouzdanje i pokazali protivnicima što ih čeka u sljedeće dvije utke. Sutra želimo četvercu bez ulazak u polufinale i s nestrpljenjem očekujemo četvrtak.

U očekivanju sutrašnjeg repesaža za četverac bez dobili smo nekoliko fotografija iz Koreje. Čuli smo da je bilo teško, što je i normalno kad se izvesla utrka 4 s brže od Njemačke. Na pitanje Braletu je li sve u redu stiglao je kratka poruka: "Sve je OK. Isli smo max (i Brale na obali) da propušemo dizne."

GN

 

25. 8. 2013.

Prvog dana natjecanja polovičan uspjeh naših posada. Četverac skul se sa zavidnom prednošću plasirao izravno u polufinale koje je na rasporedu u četvrtak. Ostvarili su najbrže vrijeme od svih kvalifikacijskih utrka.

Četverac bez završio je utrku na trećem mjestu, a samo su dvije posade prolazile dalje. Svoje će mjesto u polufinalu tražiti kroz repasaž koji će se održati u utorak.

HP

 

17. 8. 2013.

Hrvatske su posade ovog subotnjeg popodneva otputovale daleko na istok. Točnije, u Južnu Koreju u grad Chungju u kojemu se održava ovogodišnje svjetsko prvenstvo za seniore.

Našu reprezentaciju predstavljaju dva četverca: četverac skul i četverac bez. S nestrpljenjem iščekujemo prve utrke koje su na rasporedu u nedjelju 25. kolovoza, kada veslaju oba naša četverca. Oni koji utrke žele pratiti uživo neka vode računa o vremenskoj razlici od 7 sati. 

Više informacija možete pronaći na službenoj stranici: http://english.2013chungju.org/ 

 

Koje su posljednje misli naših dviju posada prije polaska u Koreju, možete vidjeti u kratkom, ali vrlo simpatičnom video-uratku Darka Zibara. Kliknite OVDJE

HP

 

 

Vezana galerija

Treninzi Škole veslanja su ponovo na Jarunu svaki radni dan treninzi od 17:15-18:30!

Više

 POSTANI DONATOR!

Stanje 15. 10. 2020. - 112.000 kn.

Više