Ostale novosti

Regate 2013

1. veteranska ljetna regata HAVK Mladost

25. lipnja 2013.

STATISTIKA 1. Ljetne regate HAVK Mladost 28.06.2013.
Ukupno je na 1. Ljetnoj regati HAVK Mladost za veteranke i veterane nastupilo 28 ekipa na ukupno 76  siceva, na kojima su sjedile 33 veteranke i 43 veterana.
 

Po čamcima:
samaca 8,  od toga ukupno 2  veteranke i 6  veterana,
dvojaca  8,  od toga ukupno 3  veteranke i 3  veterana,
četveraca 11 , od toga ukupno 23  veteranke i 21  veterana,
osmeraca  zbog problema s čamcima samo  1, od toga 5 veteranki i 3 veterana.

 

29. lipnja 2013.

U večernjim satima po prekrasnom održana je 1. veteranska ljetna  regata HAVK Mladost. Nastupili su veterani Jaruna, Medulina (čak 6), Nove, Croatie (Pajo), Trešnjevke i naravno puno domaćina. Regata je imala i međunarodni karakte jer je bilo naših članova koji imaju i strane putovnice (Emanuela, Natalija, Vladimir). Jedna od ciljeva je bilo isprobavanje hendikepa na startu i to su uspješno proveli Ivan i Matija Sudić.

Rezultati nakon računanja hendikepa po godinama i čamcima. Detalje oko sekundi objavit ćemo nakon analize i pripreme za sljedeću regatu.

Glavni cilj je bilo druženje u klubu nakon utrka koje je, uz odličan gulaš Ivice Filipovića, tradicionalne kobasice i kolače koje su pripremile vetranke, potrajalo do ponoći. Svi sudionici dobili su medalju za sudjelovanje. Sljedeće godine u ovom terminu kanimo organizirati pravu regatu i očekujemo odziv većeg broja veterana. Draženu ćemo oprostiti malu zbrku oko imena/prezimena i pohvalit ćemo ga za dobru organizaciju druženja. Zahvaljujemo i tajnici Dubravki na dežurstu u klubu. Hvala na sudjelovanju prijateljima iz drugih klubova, pogotovo članovima VK Medulin.

 

Darko je postavio fotografije , a očekujemo i Kerimove fotografije.

 


 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.