Ostale novosti

Godišnja skupština

29. ožujka 2013.

U čevrtak, 28. ožujka, održana je godišnja skupština kluba.

Skupština je protekla u svečarskom tonu. Bili su prisutni i gosti - predsjednik HAŠK Mladost prof. dr. sc. Damir Karlović, predsjednik HVS-a Zlatko Buzina, tajnik VK Zagreb Tomislav Boršo i drugi prijatelji kluba. 

U godini kad slavimo stogodišnjicu osnutka kluba postigli smo i dosad najvrijednije rezultate: olimpijsko srebro i europsko zlato braće Sinković, a ponovo smo najbolji klub u Hrvatskoj. Izvježbani u skromnosti prošlu godinu smo i financijski uspješno smo završili. Stoga su svi izvještaji jednoglasno usvojeni te je prihvaćen je plan za 2013. godinu. Prihvaćene su i izmjene Statuta (pročišćeni tekst ćemo uskoro objaviti). Uz  pozdravni govor, predsjednik HAŠK Mladosti, prof. dr. sc. Damir Karlović održao je i kratko predavanje o 110 godina HAŠK-a. Pred kraj su podjeljene nagrade i priznanja, a sve se završilo druženjem uz već tradicionalne kobasice i izvrsne kolače naše tajnice Dubravke Matokanović.

JJ i GN

 

Pozdrav iz Azerbaijana,


Eto ja malo otisao da vidim kako se vesla u drugim krajevima svijeta.
Tu se trenira posteno, nema vremena ni za "odmor"_ pozdravite sve u klubu. I nadam se da me necete izbrisati vec da cu ostat clan havk mladost-i....

Saljem lijepe pozdrave,

Tomislav Holi

 

Vezana galerija