Ostale novosti

Kros, 8x1000 i daljinska

Kros, 8x1000 i daljinska

17. ožujka 2013.

Bogat natjecateljski vikend započeo je u subotu ujutro Veslačkim krosom za najmlađe – kadete i polaznike škole veslanja. Uzbuđenja su se nastavila u nedjelju ujutro na Jarunu, gdje se održavalo Ekipno prvenstvo Zagreba na veslačkim ergometrima 8 x 1000.

Bogat natjecateljski vikend započeo je u subotu ujutro Veslačkim krosom za najmlađe – kadete i polaznike škole veslanja. Nastupili smo s nešto manje od 50 natjecateljica i natjecatelja. U sjajnoj i borbenoj natjecateljskoj atmosferi svi su dali sve od sebe, na veliko zadovoljstvo trenera. Osvojili smo 3 prva mjesta (Jan Lončarić, Ana Marija Omrčen i Iva Katarina Maroević), 3 druga mjesta (Max Trumbetaš, Ana Prosenečki i Jakov Podolšak), te 1 treće mjesto (Brun Zulfikarpašič). Ostali su također izvrsno trčali i ostvarili dobre rezultate. Čestitke svima! Rezultate možete pogledati na http://www.vkt.hr/

 Uzbuđenja su se nastavila u nedjelju ujutro na Jarunu, gdje se održavalo Ekipno prvenstvo Zagreba na veslačkim ergometrima 8 x 1000. Nastupili smo s dvije muške i jednom ženskom ekipom (kombinacija s VK Nova), te s brojnim navijačima. Žestoko se vuklo, a bome i žestoko navijalo. Treneri (a i poneki veslač) su ostali bez glasa, ali isplatilo se! Ženska ekipa je doveslala do 3. mjesta, a muške ekipe do 3. i 6. mjesta. Mnogima su to bile prve medalje u natjecateljskoj karijeri. Čestitamo! Rezultati uskoro na http://www.vsz.hr/

 L. N.

 

O daljinskoj regati za sada bez komentara, samo da su mladostaši opet imali dobrih nastupa (rezultati). Ovaj vikend u prvom su planu najmlađi.

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.