Ostale novosti

Natjecanja 2022.

Pripreme za Europsko seniorsko prvenstvo

3. kolovoza 2022.

Nakon u Svjetskog prvenstva za juniore i seniore B vraćamo se seniorima A. Nakon neizvjesna dva tjedna Valentu je sanirana ozljeda leđa i dvojac na pariće ipak ide na Europskom prvenstvo. Koliko je netreniranje u čamcu utjecalo na trenutne brzine ne znamo točno, ali Brale je skoro pa zadovoljan. Nažalost nismo ozbiljna reprezentacija u usporedbi s Velikom Britanijom, Australijom, Novim Zelandom, ... jer nemamo prateći tim liječnika i ostalih stručnjaka koij bi trenerima davao potrebne objektivne informacije za slaganje treninga. Krpamo se od slučaja do slučaja. Ova primjedba se odnosi malo više na HOO nego na HVS.

U Zagrebu se pripremaju još i sestre Jurković u dvojcu bez, izgleda i Dora Dragičević u lakom samcu, reprezentacija Srbije i naš stalni gost Bendegúz Pétervári-Molnár. Kako je ove godine bilo na SP juniore i seniore B i ako se ne trgnemo za nekoliko godina ćemo mi na Adu na sparinge.

Darkove fotografije

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.