Ostale novosti

Natjecanja 2022.

HVP juniori i kadeti

2. srpnja 2022.

3. 7. 2022.

Drugi dan je bio jednako uspješan, odlični nastupi kadeta, još bolji juniora A i ostvarena je pobjeda u juniorima A i ukupno pobjeda na HVP za 2022. godinu.

Čestitamo na pobjedama, većini dvostrukim, Reini Rimbaldo, Nikoli Kontrecu, Marinu Smoljanoviću, Svenu Thomasu Banoviću, Mateju Galiću Striboru Čižmeku, Ivanu Moriću, Lovri Dumančiću, Domeniku Karabatiću, Janu Mediću Kutli i Petru Beljak Bunčiću na osvojenim prvim mjestima na HVP za juniore A. Nije bilo lako, u puno trka bilo je potrebno veslati do zadnjeg zaveslaja, ali svi su odradili bez pogreške. 

Čestitamo i svim ostali Mladostašicama i Mladostašima na dobrim utrkama.

Mnogi su pokupili više medalja, ali rekorder je Nikola Kontrec sa 4 zlata za juniore i jednim zlatom i srebrom za seniore. 

Nakon regate  družili smo se u hladovini pod jabukama u klubu uz pečenje i kolače, na čemu zahvaljujemo obitelji Augustinov Tus i ostalim roditeljima. 

Fotografije Darka Zibara i Nives Crnogaća. 

 

 

 

2. 7. 2022.

Prvi finalni dan HVP za mlade završio je izuzetno uspješno.

Čestitamo Petri Ramljak, Reini Rimbaldo, Nikoli Kontrecu (dva puta), Marinu Smoljanoviću, Svenu Thomasu Banoviću i Mateju Galiću na osvojenim prvim mjestima na HVP za juniore A. Svi ostali su veslali dobro, a posebno ističemo odličnu utrku i treće mjesto četverca sa juniora A. U ukupnom poretku za malo smo povećali razliku ispred Trešnjevke. Kadeti upravo veslaju polufinalne utrke.

Sutra prije podne nas očekuje nastavak te pozivamo sve članove da daju podršku našim veslačicama i veslačima na Jarunu.

Darkove fotografije

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.