Ostale novosti

Natjecanja 2022.

Svjetski kup u Beogradu

26. svibnja 2022.

28. 5. 2022. 

Nakon dva dana u finale su se plasirali Martin i Valen Sinković s najbržim vremenom polufinala, ali razlika u cilju nije bila velika. Grupa je bila izuzetno jaka jer u finale nisu prošli Nizozemci, osvajači medalja iz Tokija. Utrka je u 11:53. Sestre Jurković su također ušle u finale (11:07). Sutra u B finalu dvojca bez kormilara u 9:35 nastupaja Anton i Patrik Lončarić. Dora Dragičević je danas bila druga u B finalu samca za lake veslačice. 

Raspored utrka.

 

Rezultati.

Fotografije: Davor Lončarić, Zlatko Blašković, Nikola Bralić, Toni Urlić i Ružica.

 

26. 5. 2022.

Prvi ovogodišnji Svjetski kup vesla se na Adi Ciganliji u Beogradu. Mladostaši nastupaju u dvije posade, braća Sinković u dvojcu na pariće, a braća Lončarić u dvojcu bez kormilara. Uz njih nastupaju sestre Jurković u dvojcu bez kormilara i Dora Dragičević u samcu za lake veslačice. Trebali smo imati i drugu posadu dvojca na pariće, Davida Šaina i Ivana Pitona, ali Ivan se razbolio. U svakoj disciplini ima i medalja iz Tokija, a sve posebno zanima povratak Sinkovića u dvojac na pariće. Utrke počinju u petak ujutro.

Starne liste i rezultati

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.