Ostale novosti

Natjecanja 2021.

Međunarodna regata na Bledu

12. lipnja 2021.

13. 6. 2021.

Drugi dan finalnih utrka je počeo odlično, Luna Keretić (Iktus) i Reina Rimbaldo su bile prve u dvojcu na pariće za juniorke A. Brži kombinirani juniorski četverac bez je bio ponovo treći, ali danas s manjom razlikom. Duga kombinacija bila je šesta. Četverac na pariće u kojem je veslao Marin Smoljanović bio je peti. Mlađi juniorski dvojac na pariće Nikola Kontrec i Sven Thomas Banović osvojio je broncu.

Rezultati 

 

12. 6. 2021.

Nakon godinu dana pauze na prekrasnom Bledu ponovo su se, u velikom broju, okupili veslači. Od naših su nastupali Ivan Piton u samcu za seniore, juniori Joshua Nikoscia (TRE) i Marin Smoljanović u dvojcu na pariće, četverac bez: Matej Terlević (IST), Matej Galić, Matija Marem (IST), Karlo Hašperger. U mlađim juniorima nastupaju Nikola Kontrec i Sven Thomas Banović, u samcu, a od veslačica Petra Ramljak i Reina Rimbaldo, obje u samcu za juniorke. 

Ivan je bio drugi u finalu B, juniorski dvojac na pariće i četverac bez treći u finalu A, Nikola prvi, a Sven treći, oba u finalu B, Reina je bila druga u finalu B. Zbog velikog broja prijava u finala A u samcima ulazili su samo pobjednici grupa. Da je sustav ulaska u finale  bio po vremenu ili s polufinalima imali bi još nekoliko finala A. 

U subotu poslijepodne kreću trke za nedjejlnja finala.

Rezultati 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.