Ostale novosti

Natjecanja 2020.

Europsko prvenstvo za seniore

6. listopada 2020.

10. 10. 2020.

Martin i Valent su osvojili srebrnu medalju. Čestitamo na još jednom velikom uspjehu! Martin i Valent od 2008. godine redovito osvajaju medalje na U23 ili seniorskim svjetskim i europskim prvenstvima i Olimpijskim igrama.

Četverac bez je opravdao odlazak na EP. Odlična utrka i osvojeno treće mjesto u finalu B posade koja je zajedno trenirala desetak dana je odličan rezultat.

 

10. 10. 2020.

U prvoj polufinalnoj grupi dvojaca bez kormilara našli su se braća Sinković i Talijani, uz dvojac Rumunjske najveći konkurenti za zlato u sutrašnjem finalu. Sinkovići su prije prvih 500 m preuzeli vodstvo, prvih 500 m su prošli s pola dužine prednosti ispred Danske i Italije, na 1000 m vodili su dužinu, na 1500 m povećali su razliku i sigurno završili utrku na prvom mjestu ispred Italije i Danske. U drugoj skupini bila je veća gužva i duže se nije znalo tko prolazi. Na kraju su Rumunji opravdali ulogu favorita i završili utrku ispred Španjolske i Nizozemske.Utrka četverca je bila puno bolja od konačnog plasmana. Sutra očekujemo još jedan dobar nastup četverca.

9. 10. 2020.

Braća Sinković su rutinskom utrkom osvojili prvo mjesto u svojoj skupini te su se plasirali u sutrašnje polufinale. U trci iza njihove od početka do kraja su se natjeravali Talijani i Rumunji i te posade će biti najjači konkurenti za ulazak u finale i podjelu medalja. Četverac bez je ujutro došao četvrti u gustoj utrci, a posljepodne je u repesažu bio drugi i sigurno ušao u polufinale. Samci su nakon prvih utrka morali u repesaž i nisu se uspjeli kvalificirati u polufinale.

9.10. 2020. -9:00

Danas počinju utrke na EP za seniore u Poznanu. U 9:45 veslaju braća Sinković, 11:20 četverac bez, 10:35 Luka Radonić, a u 11:50 Damir Martin. Nadamo se da će svi uspjeti proći dalje bez repesaža. 

Sve možete pratiti na www.worldrowing.com.

 

7. 10. 2020.

Jutros su na Europsko prvenstvo za seniore u Poljsku otišle četiri posade dvojac bez Martin i Valent Sinković, Damir Martin u samcu, Luka Radonić u samcu za lake te četverac bez korilara Marko Ukropina, Anton Lončarić, Patrik Lončarić i Ivan Piton i njihovi treneri Nikola Bralić, Srećko Šuk, Krešimir Petrović i Jasminka Kraljević. 

 

Video Darka Zibara

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.