Ostale novosti

Pripreme za natjecanja

Pripreme za sezonu

9. ožujka 2019.

 

Dok su seniori na pripremama ostatak natjecatelja je u Zagrebu čistio hangar, a polaznici Škole veslanja trčali su kros.

Na pripremama prema Bralićevim riječima sve teče po planu. Drgui tjedan su ostali Sinovići, Valentina Plejić i Luka Baričević. Ruke su zacijelile i sad se puno vesla uz kontorlu detalja iz glisera. Ovo četvoro neće natupiti na daljinskoj, Brale kaže da se predoboro radi da bi prekinuo priprem tri dana ranije.

Zato su oba zagrebačka događanja zabilježena. 

Imamo i snimke sa čišćenja, TonijaMaria i Tonija te Kancov uradak.

GN

 

Današnji kros je uz nastup od preko stotinjak natjecatelja uljepšalo i predivno sunčano vrijeme za najbolji mogući natjecateljski užitak na savskom nasipu.
Škola veslanja je nastupila na ovom natjecanju uz klupske natjecatelje.
Trkači su u kategoriji 2008/2009 godište su morali otrčati od VK Trešnjevka do popularnih savskih kapljica i natrag, djeca rođena 2007g. morala su otrčati do "kockice", te kadeti a (2006.g. i 2005.g.) su morali otrčati do prvog mosta i natrag.
Naši početnici su osvojili jedno prvo mjesto i jedno drugo mjesto u kadetskom b uzrastu, te u kadetskom a uzrastu, osvojili su drugo mjesto.

Mogu s ponosom reći da su sva djeca bila borbena i visoko natjecateljski motivirana, te puna podrške za svoje kolege.

Nastavljamo dalje prema novim natjecanjima na vodi.

Mateo Kanceljak
 
 
 
 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.