Ostale novosti

Natjecanja 2018.

Bledska međunarodna regata

16. lipnja 2018.

17. 6. 2018.

Valentina je i danas bila prva! Filip Jurina je s Ivanom Antom Grgićem iz Iktusa bio drugi iza Trešnjevke, a Luka Baričević i Tomislav Šain su bili opet treći, ali ovaj puta u konkurenciji pet čamaca. Ženski dvojac na pariće Katarina Lara Žaja i Lucijana Bogdanovski te junioski četverac na pariće Jakov Čorak, Vito Marichich, Lovro Šurina i Karlo Romanić su bili četvrti. Zvonimir Soldo i Dominik Šutalo iz Korane su bili peti, ali u žešćoj konkurenciji nego u drugim finalnim utrkama. Veslali su prvih 1000 m bolje nego jučer i ostvarili rezultat kao i naši seniori A (usporedba vrijedi ukoliko su uvjeti bili isti). Ostali se nisu plasirali u finalne utrke.  

Nedjelja - pojedinačni i zbirni rezultati

Fotogalerija

 

16. 6. 2018.

Valentina Plejić je osvojila prvo mjesto u samcu za seniorke! Filip Jurina je s Leonom Mikulićem, Ivanom Antom Grgićem i Franom Filipom Garmom bio drugi u četvercu bez, Luka Barićević i Tomislav Šain su bili treći od tri u dvojcu na pariće, a Zvonimir Soldo i Dominik Šutalo peti u lakom dvojcu na pariće. Marta Kostelić i Iva Talijić bile su treće u dvojcu na pariće za juniorke, a ostale naše posade nisu se plasirale u finalne utrke.

Subota - pojedinačni i zbirni rezultati

Fotogalerija

  

15. 6. 2018.

Dvadesetak veslačica i veslača Mladosti nastupaju na 63. Mednarodnoj regati na Bledu. Dio nastupa kao izborna vrsta, a ostatak su klupske posade. Jučer su bile kvalifikacije u kojima je Valentina Plejić bila prva u svojoj skupini, a u finale je prošao i Zvonimir Soldo s Dominikom Šutalom iz Korane u dublu za lake. Seniorski dvojac i drugi laki dubl nisu prošli u finale kao niti dva juniorska dubla i samca B juniora.

U subotu ujutro su finalne utrke, poslijepodne prednatjecanja za drugi dan, a u nedjelju prijepodne su finala drugog dana.

 

 

Vezana galerija