Ostale novosti

Natjecanja 2018.

Svjetski kup u Beogradu

29. svibnja 2018.

3. 6. 2018.

Prva pobjeda Martina i Valenta u Svjetskom kupu u dvojcu bez kormilara!

Nakon kratkog vodstva Čeha u prvih 400 m braća su se probila na prvo mjesto i zadržali ga do kraja. Treći su bili Bjelorusi, a četvrti Rumunji. Prema prethodnim utrkama mislili smo da su glavni konkurenti Rumunji, ali očito im više odgovara kontra od sa vjetra. Martin i Valent su rekli da nisu veslali dobro kao na zadnjem treningu, ali pobjeda se pamti. 

Rezultati.

Video utrke.

 

2. 6. 2018.

Braća Sinković su sigurno prošli prvi kroz cilju u svojoj polufinalnoj grupi i sutra prijepodne veslaju finalnu utrku!

Luka Radonić je bio drugi u C finalu, a četverac bez četvrti također u C finalu. 

 

1. 6 .2018.

poslijepodne

Luka Radonić je bio peti u repesažu te vesla C finale.

Četverac je bio u repesažu četvrti i vesla u C finalu. 

prijepodne

Braća Sinković su lako pobijedila u svojoj skupini i plasirali se izravno u sutrašnje polufinale. Luka Radonić je bio treći u svojoj skupini i plasirao se u četvrtfinale. Četverac je bio 5. i vesla u repesažu oko17 sati. 

 

31. 5. 2018.

Na prvi Svjetski kup ide četvero mladostaša, Martin i Valent Sinković u dvojcu bez, te Luka Baričević i Tomislav Šain u četvercu bez s dvojicom Trešnjevčana, Ivanom Pitonom i Karlom Udovičićem. Uz njih nastupa i Luka Radonić u lakom samcu. Braća su na zadnjem jačem treningu u utorak ujutro izveslala najbrža vremena do sada na kraćim dionicama (250 do 750 m) te se u Beogradu može očekivati odličan rezultat. Koliko su spremni ostali vidjet ćemo ovaj vikend. 

Satnica i rezultati.

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.