Ostale novosti

Natjecanja 2017.

62. međunarodna regata na Bledu

11. lipnja 2017.

11. 6. 2017.

Luka Baričević i Mato Brandt (HVK Vukovar) su u nedjelju bili prvi u dvojcu na pariće. Ema Gregić i Marta Kostelić su odveslale nešto lošije nego prvi dan, Lorena Vukić je bila prva u B finalu, ali s velikim zaostatkom u usporedbi s Arijom Cvitanović s kojom je do sada veslala dvojac na pariće. Karlo Romanić i Marko Ukropina bili su peti u B finalu. Četverac na pariće juniora B  u sastavu Lovro Šurina, Brun Zulfikarpašić,  Jakov Čorak i Nino Jukić bio je šesti u finalu A, dosta iza Mornara. U usporedbi s ostalim posadama iz Hrvatske koje su veslale B finale imali su približno isto vrijeme.

 

10. 6. 2017.

Odlično vrijeme, malo sporija staza u subotu i uglavnom dobri nastupi naših. Braća Sinković pobijedili su u prvoj utrci u dvojcu bez kormilara, a Valentina Plejić i Luka Baričević odlično su veslali u samcima. Druge su bile mlađe juniorke Ema Gregić i Marta Kostelić. Analizu nastupa ostalih napisat će treneri.

Rezultati:

subota: zbirni i pojedinačni rezultati

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.