Prethodno Poziv na prezentaciju o izgradnji, u četvrtak, 9. rujna u 18h
Događanja ovaj vikend
Sljedeće

Zagreb, subota, 4. rujna 2010.

Poziv na prezentaciju o izgradnji športskog parka na našim terenima, u četvrtak, 9. rujna u 18h

Poštovani članovi HAVK Mladost,

nakon višemjesečnih intenzivnih aktivnosti oko izgradnje športskog parka na našim terenima, došlo je vrijeme da se pobliže upoznamo i s detaljima prijedloga rješenja koje su pripremili zainteresirani partneri/investitori.

Izgradnja parka i ulazak u poslovni odnos s odabranim investitorom značajno će poboljšati uvjete za bavljenje športskim takmičarskim i rekreativnim aktivnostima, a također i osigurati financijsku stabilnost kluba. Stoga očekujemo Vaš puni doprinos i pozivamo Vas u četvrtak, 9. rujna 2010., u 18:00 sati u prostorije našega kluba na prvome katu, kada će potencijalni investitori za izgradnju športskog parka na terenima koji su u vlasništvu našega kluba održati prezentaciju svojih projekata i prijedloga za poslovnu suradnju s klubom.

Tri tjedna nakon prezentacije održat će se izvanredna skupština kluba na kojoj će se odlučiti da li se ulazi u projekt izgradnje ili ne. Zato je izuzetno važno da se kroz prezentaciju i razgovore s ostalim članovima kluba upoznate sa specifičnostima pojedinih prijedloga projekata i poslovne suradnje, kako bi na skupštini mogli donijeti ispravnu odluku o budućnosti našega kluba.

S poštovanjem,

Goran Nuskern, predsjednik kluba

Događanja ovaj vikend