Prethodno Trofej HAŠK Mladosti Sljedeće

Zagreb, 18. svibnja 2010.

Dobitnici smo Trofej HAŠK Mladosti za 2009. godinu!

Današnji dan utorak, 18. 5. 2010. bio je buran.

Maturanti su norili, Zeleni mirno sjedili u Varšavskoj braneći Zagreb od zagrebačkih dobrotvora, a mi Mladostaši održali smo 56. godišnju Skupštinu HAŠK-a Mladost Sveučilišta u Zagrebu u obnovljenoj auli Sveučilišta.

Rektor Aleksa Bjeliš i ostali uzvanici pozdravili su Skupštinu i sudjelovali u radu. Poslije usvajanja izvješća, biatlon klub je primljen u punopravno članstvo.

Nakon toga je dodijeljen Trofej Mladosti za najbolji klub društva u 2009. godini i on je pripao je veslačkom klubu. Zlato Valenta i Martina Sinkovića na SP U23 i Svjetskom Kupu, te mnogobrojni uspjesi veslačica i veslača u 2009. godini donijeli su Trofej u prave ruke.

Trofeji u pojedinačnoj konkurenciji pripali su stolnotenisačici ?? i atletičaru Jurici Grabušiću, stolnotenisačice su najbolja ženska ekipa, a odbojkaši najbolja muška ekipa. Najboljim trenerom HAŠK Mladosti je proglašen Žarko Martinek, trener atletičara. Nagradu za životno djelo dobio je ?? (mačevanje).

Nakon toga plakete su dobili diplomanti, od veslača Ivan Rebić i Andrija Mijačika. Sljedeće će godine plaketu dobiti Nikola Žunić, a očekujemo i druge (Davorin Emeršić, Marco Franjul i grupa bolonjaca).

D.S.

malo atmosfere Goran Nuskern, predsjednik kluba s trofejom, Ivan Rebić, prof. tjelesnog odgoja, dr. prof. Damir Karlović, predsjednik HAŠK Mladosti, dr. sc. Bojan Baletić, prorektor Sveučilišta u Zagrebu, Zoran Emeršić, dopredsjednik kluba Dražen Sudić, predsjednik kluba skijaškog trčanja i veteran veslač, Goran Nuskern, predsjednik veslačkog kluba i veteran skijaški trkač