Prethodno Poziv na domjenak 14. studenoga 2009. Sljedeće

Zagreb, 31. listopada 2009.

Poštovani sadašnji i bivši članovi, sponzori i prijatelji HAVK Mladost!

Za nama je još jedna natjecateljska veslačka sezona. S pravom se možemo podičiti i radovati uspjesima naših veslača koji su u reprezentaciji osvojili svjetsko zlato za veslače do 23 godine i četvrto mjesto na svijetu za A seniore (Valent i Martin Sinković). Seniori i juniori su nam bili najuspješniji na državnom prvenstvu, dok je klupski osmerac nakon mnogo godina osvojio prvenstvo države.

Radost i ponos na izvanredne rezultate naših mladih i perspektivnih veslača želimo podijeliti s Vama. Stoga Vas pozivamo na druženje i domjenak 14. studenoga 2009 u klupskim prostorijama u Veslačkoj ulici 26, u 17:00. To je prilika da u društvu sponzora, prijatelja, zaljubljenika u veslački šport te aktivnih (i nekad aktivnih) veslača svih uzrasta od kadeta do veterana saznate više o stanju u klubu, planovima za budućnost i poteškoćama koje moramo savladati na tom putu.

Ovo kratko pismo je pozivnica Vama, članovima Vaših obitelji, ali i Vašim prijateljima i bivšim članovima HAVK Mladost da nam se pridružite u ovoj našoj skromnoj proslavi. Stoga podijelite s njima ovaj poziv i prenesite im našu poruku da se, ako žele, mogu na bilo koji način, u manjem ili većem obimu, uključiti u rad jednog uspješnog i dinamičnog športskog kluba kao što je HAVK Mladost. Jer, pored članstva, ili materijalne pomoći, ili aktivnog sudjelovanja u radu kluba, vrlo često su samo jedna ideja ili savjet prijatelja od neprocijenjive pomoći. Na tome ćemo svima biti zahvalni.

S veseljem očekujemo Vas i Vaše prijatelje, i molimo za potvrdu dolaska, kako bi se što uspješnije organizirali. Cijena ovog slavljeničko-sponzorskog susreta je 100 kuna po osobi, a ako ste u mogućnosti pomoći klubu sa većim iznosom naši veslači i svi ostali članovi će Vam biti vrlo zahvalni.

Za potvrdu dolaska nazovite gospođu Dubravku na telefon 6192-209.

Do viđenja u subotu, 14. studenoga 2009.

 

S poštovanjem,

Vladimir Lasić, predsjednik Upravnog odbora