Ostale novosti

Natjecanja 2016.

Međunarodna regata na Bledu

12. lipnja 2016.

Drugi dan opet je nabolje veslala Valentina, bila je druga kao i kombinirani juniorski četverac na pariće u sastavu  Zvonimir Soldo, Fran Zulfikarpašić, Mihael Girotto i Boris Cesarec. . Laki seniorski dvojac Luka Pap (Mladost) i Dominik Šutalo (Korana) osvojio broncu sa rezultatom  6:41. Kombinacija 4- u sastavu Domagoj Barbača, Hrvoje Vrdoljak, Ivo Rebić i Ivan Ante Grgić bili su peti, 2,8 s iza kombinacije Krke i Zadra. Uspoređujuće vremena dva četevrca bolji je 4x. Ostali su imali još jednu dobru utrku za učenje.

Rezultati - nedjelja.

U subotu ujutro po dobrom vremenu održane su finalne utrke prvog dana. Od Mladostaša odlično su odveslali i bili drugi juniori u dvojcu na pariće Zvonimir Soldo i Fran Zulfikarpašić, kombinacija lakog dubla Luka  Pap i Dominik Šutalo te Velntina Plejić koja je bila treća iza Teute Lee Stojaković i Švicarke Pascale Walker. Ostali su bili uglavnom solidni, unutar očekivanja. U cilju je bilo mirno, no očito je u prvom dijelu staze bilo strujanja vjetra ili vode jer su svi rezultati najmanje desetak sekundi slabiji od očekivanih. Zadnje finalne utrke završile su pod pljuskom. Najbolji rezultat ostvarila je Valentinia jer je zaostala ispod 5 sekundi iza Švicarke brončane sa SPU23 prošle godine, a i vrijeme je u usporedbi s ostalim vremenima najbolje od Mladostaša.

U nedjelju slijedi popravak dojma, a za neke veslanje u većim posadama. 

Rezultati od subote.

Fotografije za sada samo sa FB Slovenia Rowing

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.