Ostale novosti

Treneri

Chevino oproštajno druženje

10. veljače 2014.

Marko Dragičević Chevo vraća se u Zadar i prestaje raditi kao trener kadeta u našem klubu.

U subotu, 8. veljače 2014. "Povodom odlaska trenera Marka Dragičevića, zvanog Chevo, održalo se lagano druženje uz besplatne kolače i vodu, u veslačkoj teretani HAVK Mladost. Pozvani su bili svi članovi kluba i svi koji se smatraju Chevinim prijateljima. ..." (početak teksta s Chevine Obavijest prepisan u prošlom vremenu).

Bilo je jako puno članova kluba i vidjelo se da se puno ljudi smatra Chevinim prijateljima, a nije zakazala niti ljubav prema kolačima. Zapravo je bilo čudesno koje količine raznih kolača, pita, baklava, torti, i kojom brzinom nestaju sa stola. Još se jednom iskazalo jedinstvenost i odlična uigranost svih članova kluba i prisutnih; usprkos velikoj gužvi, svi su se mirno i dostojanstveno uspijevali probiti do stola, natrpati tanjuriće i povući se u neki intimniji kutak, savladati sadržaj, pa isto ponoviti nekoliko puta.

Uslijedila su slikanja generacija današnjih i bivših kadeta s Chevom, a ugođaj je upotpunjavala glazba s improviziranog razglasa. Multimedijalni ugođaj zvuka, slike i kolača nadopunjavali su pojedinci koji su usput i trenirali, od najstarijih veterana do najmlađih iz škole veslanja.

Chevo se još jednom iskazao kao izuzetan organizator i animator. Sudjelovali su svi, od veslačica i veslača, roditelja, nezaobilazne Dubravke. U veseloj atmosferi označen je njegov odlazak; naravno da će nam nedostajati njegova stručnost, talenat za stvaranje ležerne, vesele, a ipak produktivne atmosfere treninga i natjecanja. Želimo mu sve najbolje u nastavku karijere u Zadru. I nadalje ćemo ga doživljavati kao našeg, veslača, trenera, prijatelja, našeg Chevu. Hvala mu na godinama predanog rada, hvala i na ovoj događaonici i sretno u Zadru!

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.