Ostale novosti

Aktivni odmor na biciklima

Aktivni odmor na biciklima

26. ožujka 2013.

Za vikend je održana prva regata Kupa Miljenka Finderlea u Puli. Nemamo fotografija niti komentara prisutnih, no možemo vas uputiti na stranicu s rezultatima.

 

23.3.2013. U Londonu je zbog nevremena  otkazana regata Head of the River Race. Naši veterani ipak nastupili!

The Head of the River Race u Londonu zbog nevremena je otkazana, iako su u London došle posade 420 osmeraca iz čitavog svijeta (3360 ljudi). Startnine nisu vraćene. Petnaestak osmeraca se samoorganiziralo i izveslalo utrku, među njima, naravno, i naši veterani Vlado i Darko.

V.K.

 

25. 3. 2013. Zagreb zameten snijegom, a još u subotu nakon jutarnjeg sparinga seniori (i pridruženi) imali su "opuštanje na biciklima" ...

"Aktivni odmor" u zavjetrini Sinkovića za neke je bio "taman na pragu ili malo preko"!  Biciklisti to zovu  "U crveno!".  Išlo se do Dragonošca, a vele da su poslije išli preko Sv Nedjelje na Jarun. Nekih 60-ak km "odmora"!  Meni je, nakon što sam zaostao i krenuo preko Brezovice prema Zagrebu, pukla guma.  Naravno da sa sobom nisam imao pribor za krpanje gume, niti mobitela, a i niti novčića!    No,  jedan me ljubazni gospodnim prevezao Caddyjem sve do kluba. Još sam se stigao 10ak minuta zabavljati gledajući hakl! Po izjavama samih haklera hakl je sve zabavniji, a borba sa silom teže zahtijeva sve veću i veću vještinu!  

RR

 

Sljedeći vikend je Otvoreno prvenstvo Zagreba na Jarunu.

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.