Ostale novosti

Ergometri na 2000 m

2000 m na ergometrima

9. ožujka 2013.

Prvo se ispričavamo posjetiteljima stranica na nekoliko propuštenih informacija, među kojima je i dodjela priznanja Tomislavu Smoljanoviću (objavljenio na stranicama MZOŠ, HVS-a i VSZ-a).

Nismo izvjestili niti o pripremama olimpijaca u Italiji zbog toga što nismo dobivali informacije iz daleke Italije.

 

9. ožujka održano je  Zagreba na ergometrima na 2000 m uz odlične rezultate mladostaša. .

Odlični rezultati i pobjede u svim kategorijama seniora i juniora A (uz nekoliko dvostrukih i jedne trostruke pobjede u kategoriji). Pobjedili su Valent, Helena, Karlo, Vedran, Tomislav i Tea uz puno drugih i trećih mjesta. Dobri su i mladi, a nakon duže vremena imamo i puno kadeta. O veteranima da i ne govorimo. Malo zakašnjeli termin i više treninga na vodi, bez posebne pripreme za trku na ergometrima (barem što se tiče mladostaša) nisu dali rekorde. U najzanimljivijoj utrci seniora A Valent je prvo sustigao Damira, a zatim uspio odbiti nalet Martina. Braća su prvi i drugi, Damir Martin je treći, a najveći napredak u rezultatu ostvario je četvrti Rubinjoni.

Do objave komentara trenera pogledajte nekoliko od preko 100 pristiglih fotografija (Lucija i Rade).

Za usporedbu pogledajte rezultate na Deutsche Indoor-Rowing Meisterschaft 2012/13 i 2013 C.R.A.S.H.-B. Sprints World Indoor Rowing Championships.

 

 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.