Ostale novosti

Izlet u Ravnu Goru

Trening u Ravnoj Gori

13. prosinca 2012.

Nakon treninga snage u srijedu prije podne, na popodnevni skijaški trening u Ravnu Goru otišli su Manuela (fotograf), Martin, Valent i Goran (fotograf i rekreativac). Kako je bilo najbolje se vidi na fotografijama. Valent je odvozio 25 km, Martin nešto manje zbog žulja.
Staza je bila odlična a kratko smo se družili i s domaćinima iz TSK Ravnogorac. Prirodni uvjeti su puno bolji nego za alpsko skijanje, volje i mladih imaju, samo im želimo im više pomoću sportskih institucija. Tada će imati i visoko plasirne olimpijce. Inače će sportsku karijeru nastavljati kod susjeda. 

Navečer je na Jarunu bilo druženje Veslači veslačima. Podsjetili smo se prošlogodišnjih uspjeha, ali i događaja pred organizaciju Univerzijade. Miroslav Dubravčić - Žika dobio je nagradu za životno djelo, a pokupili smo dobar dio plaketa i nagrada te popričali s veslačima iz ostalih klubova. Fotografije nam je ustupio Vinko Knežević.

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.