Nažalost i u B finalu Luka nije uspio ostvariti svoje ovogodišnje najbolje rezultate. U prvih 500 m je previše zaostao te mu je dobar drugi dio utrke donio 5. mjesto u B finalu. Teuta Lea Stojaković u samcu i  Patrik Farkaš u muškom samcu zauzeli su 5. te će oboje veslati u finalu B. I ženski četverac bez kormilara Bruna Milinović, Julia Ivy McCullough, Izabela Krakić i Aria Cvitanović veslat će u finalu B. Četverac na pariće u sastavu Domagoj Barbača, Karlo Habuda, Mihael Girotto i Boris Cesarec u polufinalu C/D zauzeo je u finalu D 2. mjesto odnosno (20.).  Rezultati senioriU23 i juniori.

Vezana galerija

Više

Doček olimpijaca

Brojni prijatelji i članovi kluba dočekali su olimpijce u Zračnoj luci Zagreb. Nakon dugog druženja s uzvanicima i novinarima pridružili su se navijačima koji su ih oduševljeno dočekali u predvorju.

Više

Jučer, 23 kolovoza 2016., iznenada je umro počasni član i član Upravnog odbora našeg kluba, predsjednik kluba, dužnosnik Hrvatskog i Zagrebačkog veslačkog saveza

Vladimir Lasić.

Do zadnjeg dana je cijelog sebe poklanjao klubu, veslačkoj zajednici, bio je organizator i sudionik svih klupskih događaja.

Obitelji te brojnim prijateljima izražavamo duboku sućut.

Posljednji ispraćaj je u petak 26. kolovoza u 16 sati u Rakovom Potoku. 

Više

Upisi su u ponedjeljak i srijedu u 20 sati u Veslačkoj ulici 26 i subotom u 9 sati na Jarunu

Više