Ostale novosti

III. regata Svjetskog kupa, München

III. regata Svjetskog kupa, München

14. lipnja 2012.

Naš je četverac na pariće još jednom ostvario sjajan podvig pobijedivši u sve tri regate Svjetskog kupa. Ove olimpijske godine to nije uspjelo niti jednoj drugoj muškoj posadi.Ovaj su puta vodili od početka do kraja i, bez obzira na pokušaje Nijemaca, polako povećavali prednost koja je u cilju bila čista dužina.

Helena se plasirala u C finale i bila šesta, a braća Vedran i Luka Radonić su bili drugi u C finalu gdje su u prvih petsto metara zaostali gotovo 7 sekundi, da bi u cilju ugrozili pobjednike došavši im na manje od pola sekunde.

14. lipnja 2012.

Na posljednjoj regati Svjetskog kupa nastupaju 4xSM David Šain, Martin Sinković, Damir Martin i Valent Sinković, 4-SM - Dražen Čulin, Nikša Skelin, Vito Čavrlj i Alen Banovac, 1xLSŽ - Helena Pavković i 2x LSM Vedran i Luka Radonić. Od četverca na pariće očekujemo najviše, dobre utrke, dalje dizanje forme kroz regate, te osvajanje ukupne pobjede u Svjetskom kupu. Helena i Radonići došli su ponoviti dobre nastupe s prvog kupa i možda već sada osigurati nastup na SPU23. Četverac bez, u kojem su sada samo veslači Gusara, najveća je nepoznanica. Šteta što se u rimenu još nije našla niti jedna stabilna posada koja se može utrkivati, barem u polufinalu. Je li se nešto promijenilo vidjet ćemo već u petak kad su na rasporedu eliminacije.

 

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.