Ostale novosti

Natjecanja 2019.

Kup Miljenka Finderlea na Sabljacima

24. lipnja 2019.

23. 7. 2019.

Još nema bodovanja s regate!!

 

Sabljaci 2019.

U subotu 22. lipnja 2019. na Sablajcima kraj Ogulina se održala 4. regata veslačkog kupa Miljenko Finderle i 26. regata Sabljaci. Nastupili smo s velikim brojem veslača u svim kategorijama - od najmlađih pa sve do seniora. Vrijeme nas je poslužilo bez obzira na lošu vremensku prognozu, kiša je pala tek na kraju programa kod podjele medalja te  nije omela ni trenera Bralića da napravi odličan roštilj za seniore i trenere. Regata je bila uspješna i ostvarili smo odlične rezultate. Osvojili smo velik broj medalja - čak 9 zlatnih, 6 srebrenih i 7 brončanih. S tim rezultatima bili smo uvjerljivi pobjednik regate.

Nažalost rezultata nema a kad će se pojaviti ne zna se (24. 6.).

Sljedeća regata je Prvenstvo Hrvatske za kadete i juniore, koje će se održati na Jarunu 5.7.- 7. 7.

 

Svjetski kup - 2. regat, Plovdiv

Na Svjetskom kupu u Plovdivu zbog Valentove manje ozljede Mladost nije imala predstavnika. U Plovdivu su nastupili Luka Radonić u lakom samcu (6.) te dvojac bez (16.)  i četverac bez djevojaka (kvar na čamcu u B finalu). Čudi nas da se uz ženski četverac bez ne slaže još jedna posada za pokušaj osvajanja norme za Olimpijske igre. Zašto uz navedene tri posade nije išao muški četverac bez ili Valentina u skifu? 

 
 
 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.