Ostale novosti

Natjecanja 2017.

Silver Skiff

11. studenog 2017.

12. 11. 2017.

Martin Sinković je ponovo pobijedio na daljinskoj regati Silver Skiff. Valent je bio drugi, samo 6 s iza Martina, a Martinu je nedostajalo  manje od sekunde do rekorda staze koji drži Mahe Drysdale. Luka Baričević (43.mjesto) i Zvonimir Soldo (58.mjesto) su napredovali prema prošlogodišnjoj utrci i vremenski razmak između njih i Sinkovića je sada manji. Tomislav Šain je startao kasnije, u gužvi i po lošijim vremenskim uvjetima zauzeo je 107. mjesto. Nakon prvog sata utrke počeo je puhati vjetar nizvodno, a pred kraj regate je vjetar opet stao. Stoga se mogu uspoređivati samo rezultati unutar 50-tak startnih brojeva (drugi broj iza poretka u rezultatima).

Uzevši to u obzir dobro je veslao David Šain iz Iktusa, a dobar prvi nastup imala je i Nataša Šustić iz Neretvanskog Gusara. Možemo jos reći da je nastupio naš veteran koji je u svojoj kategoriji zauzeo 12. mjesto.

 

ZS i GN

 

11. 11. 2017.

Na kraju sezone dobar dio seniora nastupa na velikoj daljinskoj regati samaca Silver Skiff. Martin brani naslov od prošle godine, ali i Valent je spreman. Luka, Tomislav i Zvonimir nastoje popraviti svoje prošlogodišnje rezultate, a imamo i jedan veteranski nastup. Iz Hrvatske tu su još Nataša i David. Utrka je sutra, a Martin kao prošlogodišni pobjednik kreće prvi. Na stranici regate je video prijenos. Danas veslaju veslači s invaliditetom i djeca, a braća dijele medalje. 

 

Vezana galerija

Predsjednik Skupštine HAVK Mladost saziva zasjedanje Izborne Skupštine u četvrtak 28. ožujka 2024. u 19 sati u Veslačkoj 26.

Više


Kalendar natjecanja u 2023. godini

Kalendar HVS-aFISA-e.